Arbeidscoaching

Wat is arbeidscoaching geestelijke gezondheidszorg (ggz)?

Wil je graag begeleiding bij het vinden van werk (trajectbegeleiding)? Of heb je nood aan ondersteuning terwijl je aan het werk bent (loopbaanbegeleiding)? Ervaar je hierbij moeilijkheden door een psychische kwetsbaarheid? Dan kan je terecht bij een arbeidscoach GGZ. De begeleidingsvormen (traject- en loopbaanbegeleiding) kunnen elkaar opvolgen en afwisselen tijdens het traject. Het traject duurt maximaal 2 jaar en is gratis.
Wil je graag meer lezen over arbeidscoaching geestelijke gezondheidszorg, neem dan zeker deze brochure door!

Wie komt niet in aanmerking?

Waar?

Woon je in één van volgende gemeenten, dan kan je terecht bij de arbeidscoach ggz in het psychosociaal revalidatiecentrum Tsedek te Ekeren (Mariaburg).

2170 Merksem, 2030 Antwerpen-Luchtbal, 180 Ekeren,2040 Berendrecht-Zandvliet-Lilo, 2900 Schoten, 2940 Stabroek, 2930 Brasschaat, 2910 Essen, 2920 Kalmthout, 2950 Kapellen, 2990 Wuustwezel

Woon je in de Voorkempen of Antwerpen-Stad? Raadpleeg dan volgende website: Arbeidscoach GGZ | Bethanië (bethanie-emmaus.be). Woon je in een andere regio – contacteer dan het dichtstbijzijnde psychosociaal revalidatiecentrum.

Hoe aanmelden?

De arbeidscoach is een brugfiguur tussen zorg en werk, we zetten dus in op een nauwe samenwerking met een bestaande zorgpartner. Dit is een voorwaarde om een traject te kunnen opstarten. Om in aanmerking te komen voor arbeidscoaching GGZ, moet de persoon gediagnostiseerd zijn met een diagnose die staat vermeld in DSM-IV, die weliswaar voldoende gestabiliseerd is.

Zowel cliënt als verwijzer kunnen dit aanmeldformulier (samen) invullen en bezorgen via e-mail aan arbeidscoach@tsedek.be.

Gelieve het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk te vervolledigen.

Wachttijden

We willen je er attent op maken dat er mogelijk wachttijden zijn die sterk kunnen variëren naargelang de drukte. Bij lange wachtlijsten kan wel overlegd worden om te bekijken welke alternatieven gezocht kunnen worden.

Wens je bijkomende informatie: stuur ons een email of contacteer ons op 0492 49 85 55 (ma, di, vr)Arbeidscoach Geestelijke Gezondheidszorg